Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Södra FF P8–9

Följ

P8–9

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eskilstuna Södra FF
Fotboll
P8–9
Pojkar 12 Kompisligan Grp röd

Match

Skogstorps GOIF P05

0 - 13
Hållsta Idrottsplats
1 maj 2017
15:00

Eskilstuna Södra FF P12 Gul

Referat

Referat: Skogstorps GOIF P05 - Eskilstuna Södra FF P12 Gul

Kompisligan är i farten igen, Södra är i farten igen!!     
Förutsättningar bättre än de vi fick ute i Hållsta i kompisligan röds seriepremiär är helt klart svåra att slå! Det är sommarvärme! I princip. Suveränt för både publik spelare o glassförsäljning i kiosken! Det blev en del väldigt trötta spelare efter matchen, som gav allt! Men som inte riktigt var beredda på värmen!             
Hur som helst så blev det är strålande genomförd match. Det är mycket fart, det är mycket vunna närkamper o fint passningspel direkt från start. Skogstorp som just kommit från träningsläger blir ändå lite tagna på sängen, och har svårt att hänga med i tempot.  Vi var dessutom väldigt revanchsugna sedan en spelmässigt tung förlust i matchen innan mig IFK, där vi hade det väldigt svårt, högt tempo, men kämpade och slet, gav aldrig upp!!         
Känns som om just det tempot och den matchen satt kvar lite i skallen på oss, o vi vägrade helt enkelt förlora den här matchen. Killarna är riktigt taggade och skapar en bra stämning där ute på planen, egentligen hela matchen rakt igenom.            
Det är vi som för matchen och spelet, vi vinner mycket närkamper, får långa anfall och många avslut på mål, det tröttar såklart ut Skogstorp, som efter några snabba mål bakåt får det tungt. Tycker vi gör det svårt för våra motståndare idag, från målvakt o backlinje mittfält och forwards, alla är inblandade i spelet, och alla tar i o kämpar för varandra! Vi har målskyttar i såväl backlinje på mittfältet och i samtliga forwards, det är viktigt och väldigt kul.     
Skogstorp har ett träningsläger i benen inför matchen och troligtvis lite trötta ben, men vi har i princip samma lag som matchen mot IFK nån dag innan, och även vi lite skavanker här och var, vi växte bara mer och mer under matchen och blev ett par nummer för stora den här gången, båda lagen lirar bra fotboll idag, och vi var stundtals lite övermodiga och lite väl högt med hela laget, men Vilmer spikade igen, och det ville sig inte riktigt för motståndarna idag. Vi tar med oss ett snabbare och bättre passningsspel idag, en ännu hetare vilja och fightingspirit, en bättre spelförståelse och utnyttjande av de betydligt större ytorna en 9:manna plan innebär. Och att vi just nu, efter en lite knagglig inledning på säsongen, har en del vind i seglen! Det är pga killarnas härliga inställning och kämpainsatser de senaste matcherna och på träningarna under en längre tid. Bra jobbat gubbs!!!            
Vi vilar upp oss och förbereder oss för nästa match! Tack Skogstorp för en bra match, tack föräldrar på plats som hejade fram laget, på återseende!!                 / Adde Dennis Jonas Robban

Andra möten i serien